Hier vind je alle video's over tentoonstellingen, collecties en kunstenaars. Filter via onderstaande buttons op thema en/of museum.

31 video's

 • KUZKO - Back at it again with the white vans

  Hoe klinkt The Walthamstow Tapestry van Grayson Perry uit de collectie van het Bonnefantenmuseum? De Rotterdamse band en tevens Art Rocks finalist KUZKO laat het je horen.

 • ART ROCKS 2018: KUNST KIJKEN MET BLAUDZUN

  "De luchttrillingen van de zon, die hebben we met samples en synths geprobeerd in te brengen, als een pulserende werking die ik ook bij het schilderij voel" - Blaudzun

 • Art Rocks 2018: teaser

  Onze ambassadeurs Yung Nnelg en Blaudzun releasen tracks geïnspireerd op kunst als startschot van Art Rocks 2018!

 • Art Rocks 2018: Kunst kijken met Yung Nnelg

  "Als jij je onderdrukt voelt en je kan jezelf zien als een koning... dan kom je er gewoon makkelijk uit. Dat is wat ik heb vertaald in het refrein." - Yung Nnelg

 • Past Lies - Seven to Eleven

  Kunst inspireert tot het maken van kunst! Hoe klinken de soundtracks voor iconische kunstwerken? Tijdens Art Rocks 2016 lieten muzikanten zich inspireren door kunst bij het maken van hun liedjes. Bekijk hier de inzending van finalist Seven to Eleven!

 • Recht Door Zee - Maaike Adegeest

  Kunst inspireert tot het maken van kunst! Hoe klinken de soundtracks voor iconische kunstwerken? Tijdens Art Rocks 2016 lieten muzikanten zich inspireren door kunst bij het maken van hun liedjes. Bekijk hier de inzending van finalist Maaike Adegeest!

 • Offshore - FALT

  Kunst inspireert tot het maken van kunst! Hoe klinken de soundtracks voor iconische kunstwerken? Tijdens Art Rocks 2016 lieten muzikanten zich inspireren door kunst bij het maken van hun liedjes. Bekijk hier de inzending van finalist FALT!

 • Heading North - Maeve

  Kunst inspireert tot het maken van kunst! Hoe klinken de soundtracks voor iconische kunstwerken? Tijdens Art Rocks 2016 lieten muzikanten zich inspireren door kunst bij het maken van hun liedjes. Bekijk hier de inzending van finalist Maeve!