What the Art?! Studio Moniker

00:08:44 Stedelijk Museum Amsterdam
Een videoclip brengt Blikopeners Bilal en Margot bij de multimedia kunstenaars van Studio Moniker. Kun je het werk van Studio Moniker eigenlijk wel kunst noemen?
Studio Moniker

Studio Moniker is het ontwerpbureau van Luna Maurer, Roel Wouters en Jonathan Puckey, opgericht in 2012. Conditional design is de term die zij hun werk geven: het proces is interessanter dan het product.

Meer over de kunstenaar

Conditional design is de term die zij hun werk geven: het proces is interessanter dan het product. Luna Maurer van Studio Moniker, Bilal en Margot maken samen een conditional design, waarbij de Blikopeners tot de conclusie komen dat samenwerken toffe kunst op kan leveren!

De opdracht van Studio Moniker

Download de docentenhandleiding hier.

Onder professionele begeleiding van de AVRO maakten Blikopeners - jongeren met een bijbaan bij Stedelijk Museum Amsterdam - de televisieserie What The Art?! Elke aflevering bezoeken Blikopeners een toonaangevende kunstenaar of vormgever in zijn of haar atelier. Meer info op de website van het Stedelijk.

Download lesmateriaal
Koop tickets

1 series

  • What the Art?!

    Onder professionele begeleiding van de AVRO maakten Blikopeners de televisieserie What The Art?! Elke aflevering bezochten Blikopeners een toonaangevende kunstenaar of vormgever in zijn of haar atelier.