We Live Art: Cas Hieltjes

00:08:24 337
Muziek en Kunst: in het leven van Cas Hieltjes, zanger van de band Go Back To The Zoo spelen beide een prominente rol en is er een voortdurende wisselwerking. Voor de serie ‘We Live Art’ maakte Jeroen van der Poel een bijzonder portret van Cas.

Onzichtbare krachten die we ‘het leven’ noemen jagen ons voort van hier naar daar en van toen naar straks. Waartoe? Soms is het nodig om stil te staan en de dingen, jezelf incluis, van enige afstand te bezien. Kan een museumbezoek fungeren als katalysator? Kan een kunstwerk gedachtestromen op gang brengen die anders misschien alleen van binnen hadden rond-gekolkt? Hoe gaat het creatieve proces in zijn werk? Kunst en Muziek – Muziek en Kunst: in het leven van Cas Hieltjes, zanger van de band Go Back To The Zoo spelen beide een prominente rol en is er een voortdurende wisselwerking. Voor de serie ‘We Live Art’ maakte Jeroen van der Poel, in samenwerking met Cas en de andere bandleden, een bijzonder portret.

 

Video credits

  • Film by: Jeroen van der Poel
  • In cooperation with: Go Back To The Zoo
  • Chief editor: Els Hoek
  • Production: Robbie Schweiger
Koop tickets
Koop tickets

1 series

  • We Live Art - Invloed van kunst

    In de serie ‘We Live Art’ zie je portretten van mensen die niet in het veld van de beeldende kunst werken, maar er wel sterk door worden beïnvloed. Een schrijver gaat op reis in de voetsporen van Matisse; een abt vertelt over zijn passie en spirituele ervaringen bij hedendaagse beeldende kunst.