Special Guests - All Inclusive Van Abbe

3 video's

Special Guests: hét programma waarin de bezoeker centraal staat. Het Van Abbemuseum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is, of je nu blind of slechtziend bent, doof of slechthorend. Zelfs als je aan je bed gekluisterd bent, komt het museum naar jou toe.

Onbeperkt Van Abbe. Het ervaren van het museum en de kunstwerken met alle zintuigen is niet alleen een meerwaarde voor deze doelgroepen met speciale behoeften, maar levert ook een bijzondere bijdrage aan de museumbeleving van iedere bezoeker. Sinds de lancering in oktober 2014 zijn er iedere maand terugkerende activiteiten en zijn er verschillende aanpassingen gedaan om de toegankelijkheid van het museum te verbeteren. Het Special Guests programma blijft zich daarnaast verder doorontwikkelen en verbeteren, altijd in nauwe samenwerking met de doelgroepen en belangenorganisaties.

Deze videoserie geeft een mooi beeld van de bijzondere rondleidingen voor blinden en slechtzienden en de rondleidingen voor doven en slechthorenden. De rondleidingen zijn gratis, voor meer informatie en deelname, kijk op de website van het Van Abbemuseum.

Foto: Perry van Duijnhoven

 

3 video's in de serie Special Guests - All Inclusive Van Abbe