Positions #3

4 video's

Positions #3 presenteert het werk van vier kunstenaars; Rossella Biscotti, Duncan Campbell, Maryam Jafri en Natasja Kensmil. Zij maken gebruik van zeer verschillende beeldende disciplines, variërend van schilderijen en prenten, film, objets trouvés tot ruimte-gebonden installaties. Hun werkwijze is verwant aan methodes uit geschiedschrijving en het sociaalwetenschappelijk onderzoek. De kunstenaars zoeken naar sporen uit het verleden om deze te testen op hun waarde voor het heden.

De tentoonstelling Positions #3 is tot 5 maart 2017 te zien in het Van Abbemuseum.

Bekijk hier ook de serie Positions #2!

4 video's in de serie Positions #3

 • Rossella Biscotti – Positions #3

  Rossella Biscotti (Molfetta, Italië, 1978) is een van de vier kunstenaars binnen de tentoonstelling Positions #3, georganiseerd door het Van Abbemuseum. In deze video legt ze haar nog niet voltooide werk uit.

 • Natasja Kensmil – Positions #3

  Natasja Kensmil (Amsterdam, Nederland, 1973) is een van de vier kunstenaars binnen de tentoonstelling Positions #3, georganiseerd door het Van Abbemuseum. In deze video vertelt ze meer over haar werkwijze.

 • Maryam Jafri – Positions #3

  Maryam Jafri (Karachi, Pakistan, 1972) is een van de vier kunstenaars binnen de tentoonstelling Positions #3, georganiseerd door het Van Abbemuseum. In deze video legt ze haar werk uit.

 • Duncan Campbell – Positions #3

  Duncan Campbell (Dublin, Ierland, 1972) is een van de vier kunstenaars binnen de tentoonstelling Positions #3, georganiseerd door het Van Abbemuseum. Hij vertelt in deze video meer over zijn werk.