Makers: Nieuwe materialen en processen

5 video's

Purschuim, epoxyhars en zout zijn niet echt materialen waaraan je meteen denkt bij kunst. Toch gebruiken sommige kunstenaars dit soort ongewone materialen in hun werk. De videoserie 'Makers' gaat over vernieuwing in materiaalgebruik en productieproces bij kunstenaars en ontwerpers. 

5 video's in de serie Makers: Nieuwe materialen en processen

 • Makers - Textiel

  In de videoreeks 'Makers' gaat ARTtube op bezoek bij kunstenaars die zich onderscheiden door innovatie in materiaal en techniek. Hoe innoveren ze, en waardoor laten ze zich inspireren? Deze aflevering: Textiel

 • Makers: Tekenen

  In de videoreeks 'Makers' gaat ARTtube op bezoek bij kunstenaars die zich onderscheiden door innovatie in materiaal en techniek. Hoe innoveren ze, en waardoor laten ze zich inspireren? Deze aflevering: tekenen.

 • Makers: FOTO

  In de videoreeks 'Makers' gaat ARTtube op bezoek bij kunstenaars die zich onderscheiden door innovatie in materiaal en techniek. Hoe innoveren ze, en waardoor laten ze zich inspireren? Deze aflevering: FOTO.

 • Makers: PUR

  In de videoreeks 'Makers' gaat ARTtube op bezoek bij kunstenaars die zich onderscheiden door innovatie in materiaal en techniek. Hoe innoveren ze, en waardoor laten ze zich inspireren? Deze aflevering: PUR.

 • Makers: Vaas

  In de videoreeks 'Makers' gaat ARTtube op bezoek bij kunstenaars die zich onderscheiden door innovatie in materiaal en techniek. Hoe innoveren ze, en waardoor laten ze zich inspireren? Deze aflevering: Vaas.