Design Column

2 video's

Iedere drie maanden wordt in de Design Column een onderwerp uit het nieuws uitgelicht door middel van een kleine tentoonstelling. De column is een plek waar nieuwe ideeën zichtbaar worden. Waar de kracht van de verbeelding spreekt. Ontwerpers en kunstenaars zijn bij uitstek geïnteresseerd in experimentele verbeelding. Met hun eigenzinnige blik zien zij de dingen vaak net anders en kunnen zij veranderingen in gang brengen. In de Design Column wordt ruimte geboden aan deze verbeelding. In deze serie vind je mooie portretten van verschillende ontwerpers die in Design Column de ruimte krijgen hun ideeën te tonen. 

 

2 video's in de serie Design Column

  • Design Column 13 - Ruben Pater

    De Nederlandse ontwerper Ruben Pater wil als visueel verslaggever verhalen vertellen over complexe geopolitieke onderwerpen. Design Column is een plek waar de kracht van verbeelding spreekt en er ruikte is voor eigentijdse nieuwe idee├źn.

  • Design Column #10: Crazy Care - De Medicijn fabriek

    Medicijnfabriek is onderdeel van de tentoonstelling Design Column #10: Crazy Care. Crazy Care laat met vier design projecten zien hoe een innovatief idee de gezondheidszorg op zijn kop kan zetten.