ARTtube x Lowlands 2018

7 video's

De kunstliefhebber op Lowlands was bij de ARTtube-dome aan het goede adres. ARTtours over het Lowlands-terrein, kunst kijken met je oren, een quiz waarin je probeert te onderscheiden of iets Art, Troep of Allebei is. Dat en nog veel meer, want van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, werden de bezoekers verrast met de beste kunst en design uit de museumcollecties.

Naast deze activiteiten stonden er ook een aantal verdiepende minicolleges op het programma. Sjeng Kessels, Théophile Blandet en Ronald Westerhuis vertelden over hun artistieke relaties tot Lowlands. Museum Boijmans Van Beuningen gaf een voorproefje voor de komende tentoonstelling Pure Rubens en Het Mauritshuis bood een kijkje achter de schermen van de restauratie van Het Meisje met de Parel.

In deze serie kun je de minicolleges van ARTtube x Lowlands terugkijken. Vanaf 30 augustus wordt er wekelijks een nieuwe video aan de serie toegevoegd. 

 

Bekijk onze social media pagina's voor een beeldverslag van de festivals.

 

ARTtube op Lowlands wordt mogelijk gemaakt door Museumkaart en is in samenwerking met Van Abbemuseum, Beeldjutters, Museum Boijmans Van Beuningen, Museum De Lakenhal, Mauritshuis, Pakje Kunst, Museum Prinsenhof Delft, Parmando TV.

7 video's in de serie ARTtube x Lowlands 2018