Partner worden of adverteren?

Musea beschikken over een schat aan verhalen over kunst, collecties en kunstenaars en een groot netwerk in de kunstwereld. Via toegankelijke, aantrekkelijke video’s en evenementen vertelt ARTtube deze verhalen en opent het deuren die voor de bezoekers en partners normaal gesloten blijven.

Wie nieuwsgierig is, vindt via ARTtube inspiratie, verrijking en vermaak. 

ARTtube bundelt de krachten van de musea in het vertellen van deze verhalen, vergroot het bereik en bevordert de expertise in videoproductie door onderlinge kennisuitwisseling. Thuisbasis is het online platform ARTtube.nl, maar de video’s kom je tegen op allerlei plekken: van online learning platforms, online magazines, tv-kanalen en festivals. 
Maandelijks bereiken we daarmee ruim 70.000 liefhebbers van kunst en design. 

Ook deelnemen?

We staan altijd open voor nieuwe partners: musea, presentatie-instellingen, kunstbiënnales en -festivals die hoogwaardige videoproducties met het publiek willen delen en gebruik willen maken van de kracht van een gezamenlijk videoplatform. Bekijk hier ons Factsheet voor meer informatie en cijfers.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om advertentieruimte in te kopen op de homepage van ARTtube om zo op een eenvoudige manier potentiële bezoekers voor je tentoonstellingen, festival of beurs te bereiken. 

Waarom partner worden van ARTtube?

  • ARTtube is toegankelijk, aantrekkelijk en bereikt maandelijkse meer dan 70.000 kunst- en cultuurliefhebbers;
  • ARTtube vergroot het publieksbereik van de deelnemende musea via online mediapartners, televisie en presentatie op events zoals Lowlands;
  • ARTtube verlengt de museumervaring via hoogwaardige content en inspirerende gastbloggers;
  • ARTtube verbindt op een centrale plaats op het internet de verhalen van verschillende musea rond tentoonstellingen en collecties, en nodigt het publiek uit nieuwe musea, kunstenaars en kunstwerken te ontdekken;
  • ARTtube zorgt voor gezamenlijke innovatie rond publiekseducatie zoals online learning, VR, storytelling en contentmarketing;
  • ARTtube is vanuit de kracht van het collectief aantrekkelijk voor partnerships met omroepen, distributiekanalen en festivals. 

Partners van ARTtube krijgen daarnaast toegang tot gedeelde diensten (pool van filmmakers, redactierichtlijnen, modelcontracten), profiteren van de marketing&communicatie-inzet en expertise rond het maken van online video. 

Adverteren


De advertentieruimte op de homepage is al in te zetten vanaf €200 per week. Maandelijks heeft ARTtube ruim 45.000 unieke online bezoekers met interesse in kunst en cultuur. Wil je van deze ruimte gebruik maken? Bekijk hier de mogelijkheden, of neem contact met ons op. 

Interesse in partnership of adverteren? Neem contact op met Judith Veraart via judith.veraart@arttube.nl.