Kunst op Pukkelpop en Lowlands

Ga jij naar Lowlands of Pukkelpop en ben jij geïnteresseerd in kunst? Aankomend weekend staat ARTtube op beide festivals klaar om de festivalgangers dagelijks te verrassen met een nieuwe kijk op kunst! Zo zag je het museum nog nooit!

 

Pukkelpop (15 t/m 18 augustus) #PKP18 #PKP18ART

Pukkelpop heeft samen met zeven musea en ARTtube de krachten gebundeld in het kunstproject #PKP18ART. Gedurende het festival kunnen bezoekers niet alleen kennismaken met kunst in de Think Tank by ARTtube maar ook deelnemen aan tal van design- en kunstinterventies verspreid over het hele festivalterrein.


Bekijk de website van Pukkelpop voor het complete programma.

ARTtube op Pukkelpop wordt mogelijk gemaakt door de Vlaamse Overheid en is een samenwerking van de Brakke Grond, FOMU, KMSKA, M HKA, MoMu, Museum M en SMAK.

 

Lowlands (17 t/m 19 augustus) #LL18 #LL18ART

De kunstliefhebber op Lowlands is bij de ARTtube-dome aan het goede adres. Van dagelijkse artist talks, tot ARTtours over het Lowlands-terrein en van kunst kijken met je oren tot een quiz waarin je probeert te onderscheiden of iets Art, Troep of Allebei is. Dat en nog veel meer, want van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, verrassen wij je met de beste kunst en design uit de museumcollecties.

Bekijk de website van Lowlands voor het complete programma. 

ARTtube op Lowlands wordt mogelijk gemaakt door Museumkaart en is in samenwerking met Van Abbemuseum, Beeldjutters, Museum Boijmans Van Beuningen, Museum De Lakenhal, Mauritshuis, Pakje Kunst, Museum Prinsenhof Delft, Parmando TV.

 

 

Via onze social media kanalen houden we de festivalgangers èn de thuisblijvers graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten voor, tijdens en na de festivals. Volg ARTtube en de hashtags via:


Kan je er dit weekend niet bij zijn? Geen paniek! De Artist Talks worden opgenomen en zijn binnenkort te zien op www.arttube.nl