ARTtube presenteert... het ARThart!


Graag stellen we je voor aan het ARThart, de nieuwste matchmaker op het gebied van kunst, musea en design! Al swipend door de kunstwerken uit verschillende museumcollecties wordt jouw persoonlijke ARThart gevormd, zodat je voor eens en altijd weet van welke kunststromingen jouw hart harder gaat kloppen. Natuurlijk krijg je ook direct je museum-match te zien, zodat je je ARThart gelijk mee op date kunt nemen.

Hoe werkt het? 
Op het scherm worden verschillende kunstwerken uit museumcollecties getoond. Door een kunstwerk naar links (niet mooi) of naar rechts (wel mooi) te slepen wordt een persoonlijk ARThart gevormd, bijvoorbeeld een Gouden-Eeuws/Conceptueel of  een Hedendaags/Avant-gardistisch ARThart. En een museum-match waar je deze kunststromingen kunt terugvinden. Het persoonlijke ARThart wordt samen met een selectie ARTtubevideo’s passend bij het kunsthart doorgestuurd naar je e-mailadres

Bekijk hier de introfilm, gemaakt tijdens Lowlands 2016:

ARThart op jouw evenement?

Het ARThart is speciaal ontwikkeld voor evenementen en beurzen. Het ARThart is een mooie toevoeging aan je kunstevenement en laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met kunstwerken, kunststromingen en musea. Het resultaat werkt daardoor als een soort kompas die als leidraad kan fungeren op je evenement.

Het ARThart is 1.60m bij 1.60 m. en weegt 30 kilogram. Het ARThart is eenvoudig te bevestigen aan de muur, of kan worden opgehangen aan de hand van metalen hangers. 

Voor meer informatie, kosten en aanvragen mail naar info@arttube.nl.