2 video's

Nieuw en vernieuwend
Publiek kan bij Concordia terecht voor spraakmakende (inter)nationale topfilms, theatervoorstellingen van opkomend talent en bekende makers, muziektheater en mini-opera, betoverend jeugdtheater en exposities in verschillende beeldende kunst-disciplines; van regionale tot internationale kunstenaars. In haar programmering richt Concordia zich met name op nieuw aanbod dat (nog) niet tot de gevestigde orde behoort, dat aandacht heeft voor actuele thematiek of vernieuwende vormen. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kunsten op zowel lokaal als landelijk niveau. Concordia bekleedt in het Enschedese en Oost-Nederlandse kunstenveld hiermee een bijzondere positie en draagt zo bij aan de profilering van Enschede als kunststad.

Onvergetelijke kunst
Met een dynamisch programma verleidt Concordia haar gasten kunst deel te laten uitmaken van hun dagelijks bestaan. Door daarnaast regelmatig film, theater en expositie met elkaar te vermengen, ontstaan bij Concordia multidisciplinaire activiteiten die culturele alleseters verrassen met een onvergetelijke ervaring. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kunstminnend publiek zich niet meer in hokjes laat classificeren en juist op zoek is naar variatie in hun kunstconsumptie, oftewel de 'festivalbeleving'.

Waardevol
Concordia is ervan overtuigd dat kunst een toegevoegde waarde heeft in het leven die iedereen zou moeten kunnen ervaren. Want kunst is voor iedereen.

Expositieruimtes, Kunstverhuur, Kunst & Designwinkel en kantoren Langestraat 56, 7511 HC

Enschede Film, Theater en salons Oude Markt 15, 7511 GA, Enschede Postbus 437, 7500 AK Enschede

T 053 430 09 99
E info@concordia.nl
Kassa 053 430 09 99

2 video's

  • Jessica Segall

    Een interview met Jessica Segall over haar werk en expositie van twee films bij Concordia, Enschede

  • Vormaliteit - een film over Kevin Bauer

    Een interview met Kevin Bauer in zijn atelier in Den Haag over zijn expositie ‘Vormaliteit’ bij Concordia in Enschede. Hij legt uit hoe hij werkt en wat vorm en beeld voor hem betekenen.

Toon alle videos van Concordia Film, Theater, Beeldende kunst