ARTtube op je event

De video’s van ARTtube zijn een mooie toevoeging aan je kunstevenement of festival. Als collectief van ruim 25 toonaangevende musea- en kunstinstellingen representeren we middels ARTtube een groot deel van de cultuursector in Nederland en België. We denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden: van Pop-Up bioscoop met kunstfilms tot een programma van Art Talks door kunstenaars en kunstkenners uit ons netwerk.

Bekijk hier de aftermovie van ARTtube op Lowlands festival 2016:

ARTHART

Daarnaast stellen we je graag voor aan het ARThart, de nieuwste matchmaker op het gebied van kunst, musea en design! Al swipend door de kunstwerken uit verschillende museumcollecties wordt jouw persoonlijke ARThart gevormd, zodat je voor eens en altijd weet van welke kunststromingen jouw hart harder gaat kloppen. Natuurlijk krijg je ook direct je museum-match te zien, zodat je je ARThart gelijk mee op date kunt nemen.

Hoe werkt het ARThart? 
Op het scherm worden verschillende kunstwerken uit museumcollecties getoond. Door een kunstwerk naar links (niet mooi) of naar rechts (wel mooi) te slepen wordt een persoonlijk ARThart gevormd, bijvoorbeeld een Gouden-Eeuws/Conceptueel of een Hedendaags/Avant-gardistisch ARThart. Ook krijg je een museum-match waar je deze kunststromingen kunt terugvinden. Het persoonlijke ARThart wordt samen met een selectie ARTtubevideo’s passend bij het kunsthart doorgestuurd naar je e-mailadres. Het ARThart is ontwikkeld door ons web- en communicatiebureau in10.

Bekijk hier de introfilm, gemaakt tijdens Lowlands 2016:

ARThart en ARTtube op jouw evenement?

Het ARThart is speciaal ontwikkeld voor evenementen en beurzen. Het ARThart is een mooie toevoeging aan je kunstevenement en laat mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met kunstwerken, kunststromingen en musea. Het resultaat werkt daardoor als een soort kompas die als leidraad kan fungeren voor verdere verdieping in kunst en cultuur.

Praktische informatie
Het ARThart is 1.60m bij 1.60 m., weegt 30 kilogram en is eenvoudig te bevestigen aan een muur of stevig display. Voor meer informatie, kosten en aanvragen mail naar info@arttube.nl.