Gepubliceerd op: 16 jan 2014

ARTtube Academie in de Brakke Grond

ARTtube Academie in de Brakke Grond Amsterdam, 7 februari 2014
Hoe maak je goede educatieve video's over kunst en design? Wat zijn succesfactoren en valkuilen en hoe bereik je een zo groot mogelijk publiek? In deze ARTtube Academie willen we door kennisdeling de ontwikkeling van video's over kunst in Nederland en Vlaanderen naar een hoger niveau brengen. Op het programma staan:

14:00 - 15:30
- ARTtube het online videokanaal voor kunst en design in Nederland en Vlaanderen, een presentatie door Catrien Schreuder
- Louisiana Channel uit Denemarken, een presentatie door Peder Wuth 
- The One Minutes: een wereldwijd netwerk voor het verzamelen, vertonen en verspreiden van bewegend beeld, een presentatie door Julia van Mourik
- Rondetafel gesprek met museum experts onder leiding van Chantal Pattyn over tips en trucs van online video

16:00-17:15
- Workshop videomarketing door Renato van Bloemenhuis, eigenaar van DigiKnowHow: interactieve workshop over contentmarketing met online video. Hoe krijg je meer inzicht in de distributie van content en hoe gebruik je social media hierbij?
- Workshop kunsthistorische video door Sandra Fauconnier, voormalig projectleider van ARTtube.nl: hoe kennis om te zetten in beeld. Welke vaardigheden heb je nodig bij het maken van een video over kunst? Waar moet je op letten en wat kom je zoal tegen?

17:15-18:00
Borrel 

Middagprogramma: Standaard (kassa): €12,00 / <27 jaar/CJP/Stadspas: €8,50 / Kunststudent: €7,00
AvondprogrammaStandaard (kassa): €7,00
Dagkaart: 
Standaard (kassa): €12,00

Met het kaartje van het middagprogramma kun je gratis naar het avondprogramma ARTtube On Stage. Koop online en bespaar €2,00 per kaartje! 
Zie voor kaartverkoop en reserveren de website van De Brakke Grond: www.debrakkegrond.nl of bel met de kassa op 020-6266866.

Hou deze pagina in de gaten voor updates en aanvullingen op het programma!