Hier vind je het laatste nieuws over ARTtube. Verder op de hoogte blijven van wat ARTtube doet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

 • Nieuws Op de valreep: Crash Course Kunst voor de eindexamens 13 Apr 2017

  Een leuke voorbereiding en opfrisser op de eindexamenthema's van de kunstvakken: bekijk nu onze nieuwe serie Crash Course Kunst. Vijf video's bij de thema's Dromen, Maatwerk en Voorbeeldig.

 • Nieuws Nieuwe partner: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 11 Apr 2017

  Hoera! Met trots presenteren we jullie onze nieuwste ARTtube-partner: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond.

 • Nieuws Lancering videoreeks Iconische Tentoonstellingen 07 Apr 2017

  Op vrijdag 21 april lanceren we onze nieuwste, interactieve videoserie 'Iconische tentoonstellingen'. De vijf video's in deze reeks gaan in op een aantal belangrijke tentoonstellingen in Nederland in de 20e eeuw.

 • Nieuws Kom ook 21 april: ARTtube Academie - Diggin' the Archive 02 Mar 2017

  Koop je kaarten: 21 april 2017! ARTtube en Beeld en Geluid nodigen je uit voor een inspiratiemiddag over online storytelling met video en audiovisuele archieven: Diggin’ the Archive.

 • Voortgezet onderwijs Hulp gevraagd bij nieuwe CKV-serie voor het Voortgezet Onderwijs 01 Mar 2017

  Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe CKV-serie voor het Voortgezet Onderwijs. Om de serie goed aan te laten sluiten op de behoefte in de klas hebben we hulp nodig. Help je mee?

 • Nieuws En de winnaar is… Katarina Zdjelar! 13 Feb 2017

  Op 9 februari is in TENT Rotterdam de winnaar van de Dolf Henkes Prijs bekend gemaakt. De stimuleringsprijs van 12.000 euro wordt elke twee jaar uitgereikt aan een toonaangevend kunstenaar wonend en/of werkend in Rotterdam. De winnaar van dit jaar is Katarina Zdjelar.

 • Nieuws Jaaroverzicht 2016 30 Dec 2016

  Het jaaroverzicht van ARTtube 2016. Lees hier meer over de ontwikkelingen en hoogtepunten van ARTtube in 2016.

 • Nieuws Bezoek ons op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 19 Dec 2016

  Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari staan we met ARTtube op de NOT-beurs in Jaarbeurs Utrecht. Bij deze nodigen we u graag uit met gratis toegangskaarten!