Hier vind je het laatste nieuws over ARTtube. Verder op de hoogte blijven van wat ARTtube doet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

 • Nieuws Gezocht: freelance medewerker PR & marketing ARTtube in de klas 30 Oct 2017

  Weet jij hoe je een nieuwe online platform in de onderwijsmarkt zet? Dan is ARTtube op zoek naar jouw talent.

 • Nieuws ARTtube live! 19 oktober Pakhuis De Zwijger 10 Oct 2017

  Ontdek de invloed van De Stijl op de makers van nu. Met Carlijn Kingma, Hans Janssen, Vruchtvlees en anderen. 19 oktober in Pakhuis De Zwijger.

 • Nieuws Stagiair(e) gezocht! 10 Oct 2017

  Zin om achter de schermen te kijken van 35 toonaangevende musea in Nederland en België? Wij zoeken een online contentstagiair(e). Solliciteer voor 20 oktober.

 • Nieuws Duik in de Schatkamer van De Stijl 01 Sep 2017

  Heel Nederland staat in het teken van Mondriaan en De Stijl. Maar waar komt die beweging eigenlijk vandaan? Aan welke regels hielden de leden van De Stijl zich en dachten deze kunstenaars daar wel hetzelfde over? Ontdek het via de beeldverhalen in De Schatkamer van De Stijl.

 • Nieuws Dit was ARTtube op Lowlands 2017 31 Aug 2017

  Van kunst kijken met je oren tot het ontmoeten van de kunstenaars op Lowlands.

 • Nieuws Kunst kijken op Lowlands 25 Jun 2017

  Geïnteresseerd in kunst op Lowlands? Dan ben je bij de ARTtube-tent aan het goede adres. Van dagelijkse ARTtours over het Lowlands-terrein tot kunst kijken met je oren, een grote Kunst Kwis en echte videokunst uit de museumcollecties. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat verrassen wij je met de beste kunst en design uit de museumcollecties.

 • Nieuws Vacature bij ARTtube 21 Jun 2017

  We're hiring! Op korte termijn zoeken wij een Zakelijk Leider met ambitie om mee te bouwen aan de lange termijn inhoudelijke en zakelijke ontwikkeling van ARTtube.

 • Evenementen / lezingen Ontdek je ARThart op het LINDA. Festival 02 Jun 2017

  Kom op zaterdag 10 en zondag 11 juni tinderen met kunst. Met ons ARThart ontdek je niet alleen van welke kunst jouw hart harder gaat kloppen, maar ook welk museum daar het best bij past.