Hier vind je het laatste nieuws over ARTtube. Verder op de hoogte blijven van wat ARTtube doet? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

 • Nieuws Kunst kijken op Lowlands 25 Jul 2017

  Geïnteresseerd in kunst op Lowlands? Dan ben je bij de ARTtube-tent aan het goede adres. Van dagelijkse ARTtours over het Lowlands-terrein tot kunst kijken met je oren, een grote Kunst Kwis en echte videokunst uit de museumcollecties. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat verrassen wij je met de beste kunst en design uit de museumcollecties.

 • Nieuws Op zoek naar een stage? 10 Jul 2017

  Gezocht: een enthousiaste stagiair met goede social media skills, vlotte pen en zin in Lowlands!

 • Nieuws Vacature bij ARTtube 21 Jun 2017

  We're hiring! Op korte termijn zoeken wij een Zakelijk Leider met ambitie om mee te bouwen aan de lange termijn inhoudelijke en zakelijke ontwikkeling van ARTtube.

 • Evenementen / lezingen Ontdek je ARThart op het LINDA. Festival 02 Jun 2017

  Kom op zaterdag 10 en zondag 11 juni tinderen met kunst. Met ons ARThart ontdek je niet alleen van welke kunst jouw hart harder gaat kloppen, maar ook welk museum daar het best bij past.

 • Nieuws Nieuwe videoserie: Iconische Tentoon-stellingen van de 20e eeuw 02 May 2017

  Vanaf vandaag te zien, onze nieuwe interactieve videoserie: 'Iconische tentoonstellingen van de 20e eeuw'. De vijf afleveringen gaan in op een aantal toonaangevende exposities in Nederland.

 • Nieuws Op de valreep: Crash Course Kunst voor de eindexamens 13 Apr 2017

  Een leuke voorbereiding en opfrisser op de eindexamenthema's van de kunstvakken: bekijk nu onze nieuwe serie Crash Course Kunst. Vijf video's bij de thema's Dromen, Maatwerk en Voorbeeldig.

 • Nieuws Nieuwe partner: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond 31 Mar 2017

  Hoera! Met trots presenteren we jullie onze nieuwste ARTtube-partner: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond.

 • Nieuws Kom ook 21 april: ARTtube Academie - Diggin' the Archive 02 Mar 2017

  Koop je kaarten: 21 april 2017! ARTtube en Beeld en Geluid nodigen je uit voor een inspiratiemiddag over online storytelling met video en audiovisuele archieven: Diggin’ the Archive.