Redactie ARTtube

5 blogitems

Wat móet je zien? Wat móet je echt bezoeken? De ARTtube redactie houdt je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in de kunst- en museumwereld met museumtips. En ook zetten kunstkenners hun favoriete video op ARTtube in de spotlight.

5 blogitems

 • Museumtips voor de feestdagen

  Kerstvakantie - de perfecte tijd om een museum te bezoeken en te genieten van kunst en cultuur met familie en vrienden. Wij geven je zes tips voor tentoonstellingen die je eigenlijk niet mag missen!

 • 6 museumtips voor februari

  Welke tentoonstellingen mag je niet missen en moet je deze maand nog inplannen? Wij geven je 6 tips - met bijbehorende video's als inspiratie.

 • De kijktip van... Luuk Heezen

  Luuk Heezen weet als geen ander wat er speelt in de kunst- en museumwereld. We vroegen de presentator en reportagemaker voor Kunst is Lang, Nooit meer slapen en Waar je 's nachts voor terugkomt naar zijn favoriete ARTtube-video.

 • Dé museumtips van maart

  Er is weer genoeg nieuws te zien in de museumwereld. Zie je door de bomen de kunst niet meer? Wij geven je 5 tips - met bijbehorende video's als inspiratie.

 • Kijktip van Brigitte Timmermans

  Meer baby’s en peuters in de kunstmusea! Dat lijkt de leus van Brigitte Timmermans, oprichter van Kunstfanaatjes. We vroegen Brigitte naar haar favoriete ARTtube-video’s voor de allerkleinsten (en zichzelf natuurlijk).