ARTtube Redactie

7 blogitems

Wat móet je zien? Wat móet je echt bezoeken? Rinske, Lotte en Myrte van ARTtube houden je maandelijks op de hoogte van het allerleukste binnen de museumwereld.

We weten precies wat er speelt en filteren de leukste dingen voor je uit. Daarnaast vragen we maandelijks een andere kunstliefhebber zijn/haar favoriete kijktip op ARTtube te delen. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

7 blogitems

 • Museumtips voor de feestdagen

  Kerstvakantie - de perfecte tijd om een museum te bezoeken en te genieten van kunst en cultuur met familie en vrienden. Wij geven je zes tips voor tentoonstellingen die je eigenlijk niet mag missen!

 • 6 museumtips voor februari

  Welke tentoonstellingen mag je niet missen en moet je deze maand nog inplannen? Wij geven je 6 tips - met bijbehorende video's als inspiratie.

 • De kijktip van... Luuk Heezen

  Luuk Heezen weet als geen ander wat er speelt in de kunst- en museumwereld. We vroegen de presentator en reportagemaker voor Kunst is Lang, Nooit meer slapen en Waar je 's nachts voor terugkomt naar zijn favoriete ARTtube-video.

 • Dé museumtips van maart

  Er is weer genoeg nieuws te zien in de museumwereld. Zie je door de bomen de kunst niet meer? Wij geven je 5 tips - met bijbehorende video's als inspiratie.

 • Kijktip van Brigitte Timmermans

  Meer baby’s en peuters in de kunstmusea! Dat lijkt de leus van Brigitte Timmermans, oprichter van Kunstfanaatjes. We vroegen Brigitte naar haar favoriete ARTtube-video’s voor de allerkleinsten (en zichzelf natuurlijk).

 • Onze tips voor de Nationale Museum week

  De zon schijnt! Tijd om op pad te gaan, want in april valt er weer heel wat te beleven in de ARTtube-musea. En april start natuurlijk extra goed met de Nationale Museumweek. Dit zijn onze vijf tips om ‘Ons echte goud’ te ontdekken!

 • Kunst ontdekken in Maastricht

  ‘Lijkt het ARTtube leuk om eens kunst te komen ontdekken in Maastricht?’ Ja, natuurlijk! Aanleiding van het tripje is natuurlijk het TEFAF, maar Visit Maastricht heeft meer voor ons in petto.